Esmash History short version

Sedikit sharing utk sejarah Esmash.. untuk knowledge bagi rakan2 alam cyber dan investor.. Start Esmash ni awalnya tahun 2016 masa tu pakai exell jer..nama investor ditulis dan disave secara manual dan profit diberi melalui akaun bank mengikut nilai deposit masing2..nama awal2 Jebatcoin Exchanges.. hanya untuk jual beli Btc Eth dan beberapa matawang crypto tempatan.. later …

Syukur mesin mining kastemer nak sampai

SOD BA RO..SOBAR.. Sabaq na mesin2 otw ke opis cuma public holiday depa cuti CNY.. Berita gembira,mesin2 yg nak sampai🇲🇾.. Update Mesin2 yg dah nak sampai/in progress Feb 2021 1.Antminer Z15-En.Nizam(Selangor)👍 2.2 unit z15 Zahid(Pakistan)👍 3.3+1 unit s17 pro 54 th Esmash investor.. 4.1 unit Antminer Z15 Esmash investor.. 5.5 unit Antminer z11 Esmash investor.. …

Set basic safety memanah

https://www.facebook.com/100060642985981/videos/116951803669585/ Tutorial indoor archery,safety gear untuk memanah 1.Thumbguard 2.3 finger guard 3.Arm guard 4.Quiver(tempat simpan anak panah) tutorial pemasangan compoud bow Tutorial string bow compound dan tradisional Set memanah tradisional jom amalkan sunnah memanah,dalam sunnah ada kejayaan “upgrade ekonomi ummah” #since2016 #jominvestMalaysia #letsamalsunnah

Teknik Mark 1

register siap2 https://poloniex.com/signup?c=ANSTN2CK Teknik Mark 1 Modal minima 1000 usd bayaran kelas Rm250 ilmu boleh pakai forever dan dimana2 exchanger crypto objektif 3%-5% daily ni antara ilmu dan teknik yg den ajar dalam kelas basic trading.. jana daily 3%-5%..amacam ok ke ok??? jarang sifu2 nak open teknik yg ada results..teknik ni simple sebab mudah nak …

5 MATAWANG CRYPTO YG NAIK HARGA SEJAJAR DENGAN BITCOIN

https://www.asiaone.com/money/5-digital-currencies-you-can-invest-besides-bitcoin-and-their-performance-2020 1.Etherium 2.Polkadot 3.Ripple 4.Chainlink 5.Bitcoincash 5 matawang crypto ni mengalami kenaikan drastik sejajar dengan Bitcoin-Rm187k seketul..basicly ada banyak cara nak jana income dengan matawang crypto..den share skit untuk tatapan rakan2 alam cyber.. disamping 16 cara yg disebutkan diatas kawan2 boleh try yg zero cost dulu..ni tanpa modal tetapi kena kerajinan yg tinggi..insyaAllah boleh jana …

Jom checklist trusted investment

Nak masuk dalam listing ni bukan kaleng2 boh.. cer bagi kampeni hangpa masuk dalam list baru padhu boh..den pun nak torai jugak tapi sekadar baiat dengan yg dah ada dlm list sudah.. nak cuba2 masuk tobat xberani..kita bukan sape2 sekadar peniaga nasi lemak jalanan jer.. https://www.theedgemarkets.com/article/there-are-56-cryptocurrency-firms-registered-bnm jemput rejister utk updatenews cryptolatest mesin mininglatest investment trusted …

Jom booking kelas crypto

Ready to learnNearnAssalamualaikum… Minggu ni blh tuan2 Set booking jadual utk klas insyallah..”the more u LEARN,the more U Earn..”-pepatah jawa.. jemput like page https://www.facebook.com/jebatexchanges 1.10 jan Ahad Pagi -Shah Petang – 2.11 jan Isnin Pagi – Petang – 3.12 jan Selasa Pagi – Petang – 4.13 jan Rabu Pagi- Petang- 4.14 Jan Khamis Pagi – …

Senarai jentera jana wang Esmash

Alhamdulilah selesai purchase order 3 unit antminer Z11 135 sols utk investor2 Esmash.. Total mesin2 mining Esmash investor 3 unit S17 50th 3 unit Z15 135k sols(purchase order) 11 unit s9 pro 20.5th 14 unit z11 10 set Gpu mining.. insyaAllah miner akan bertambah dari masa ke semasa..untuk menjana pendapatan para investor.. “upgrade ekonomi ummah” …

Select your currency
MYR Malaysian ringgit