Esmash Short History

Sedikit sharing utk sejarah Esmash.. untuk knowledge bagi rakan2 alam cyber dan investor..

Start Esmash ni awalnya tahun 2016 masa tu pakai exell jer..nama investor ditulis dan disave secara manual dan profit diberi melalui akaun bank mengikut nilai deposit masing2..nama awal2 Jebatcoin Exchanges..

later on pada 2018 upgrade pada JtechEx..start ada website tetapi ni fokus pada penjualan matawang crypto sahaja..investor selaku pemodal dan proses jualbeli dilakukan oleh pihak admin JtexhEx dan keuntungan dibahagikan sesama pelabur dan syarikat..system berjalan lancar sehingga pkp 2020 pada bulan Mac 2020..website diserang hackers๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. berasap kepala sat..

hanya untuk jual beli Btc Eth dan beberapa matawang crypto tempatan..

Tapi jangan risau, duit2 investor xda dalam website.. so hackers xdapat apa2 dan duit investor selamat.. pembayaran pada investor jalan mcm biasa cuma secara manual sebab website dah kena attack..

pada Oktober 2020 Esmash punya website pun siap dengan ciri2 terbaru.. revamp dari JtechEx..

di Esmash rakan2 alam cyber boleh beli matawang crypto dibahagian Buy..harga semasa +6%..

Btc,Eth,Cass,Otocash dan pelbagai matawang crypto terpilih ada dijual dalam website.. website beroperasi selaku tempat beli matawang crypto..ni dibahagian Buy๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

https://esmash.biz/buy

Terdapat pelaburan2 crypto terpilih yg telah ditapis dari website2 scam.. syarat nak masuk dalam listing ialah minima 2 tahun berada dalam market dan tidak memberi pulangan yg karut dan menjanjikan bulan bintang..konsisten profit la dalam bahasa mudah..dibahagian Investment๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

https://esmash.biz/investment

Untuk rakan2 yg nak invest di Esmash masuk dibahagian๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.. disini profit investment sebanyak 5% ke 10% sebulan dengan menggabungkan konsep mining, trading dan diversified investment.. team fund manager telah berpengalaman sejak 2015 menguruskan farm,mining, trading dan juga memiliki repair station mesin mining crypto di Seri Kembangan..

https://esmash.biz/list-esmash

so sekianlah sedikit sebanyak info berkenaan sejarah Esmash buat rakan2 alam cyber..semoga pencerahan ni memberi info sedikit sebanyak untuk memanfaatkan platform Esmash dalam masa yg sama menambahkan pendapatan secara pasif bagi rakyat Malaysia insyaAllah..

"upgrade ekonomi ummah"

since2016

listtrustedinvestment

InvestSitNrelaxRepeat

Free INVESTMENTS

KLIK SINI UNTUK SEMUA-NYA; https://jebatcrypto.com/jomshop

1.B4u since (since 2017)=7-20% monthly

https://www.b4utrades.com/register?B4U00021203

2.Essence Fx (since 2016)5-15% monthly

secure.essencefx.com/GroupRegistration.aspx?Param=84034813

3.Actionode(2019)10-20% monthly

https://actionnode.com/register?ref=Jebat313

4.9capitaltrade(2019)5-15%

https://my.nine.capital/register?referral=108

5.Genesis mining(2015)mining calculator

Kod Diskaun ZRLAIC

6.Dunamis Global(2019)mining calculator

https://jebat313.onyxlifestyle.com/join.html

7.Viabtc(2017)mining calculator

https://pool.viabtc.com/signup?refer=124244B4U TRADES | Registerb4utrades.com

Hunter Jebat

Test Run Miner Made-in-Malaysia

Sesi testrun miner buatan Malaysia.. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

J-tech
1.Ver. 1 80 watts 6-8kh Rm3050

J-tech
2.Ver. 2 100 watts 8-9kh
Rm4050

J-tech
3.Ver.3 150 watts 11-13kh
Rm5150

J-tech
4.Version 4 150 watts 16-19kh
Rm6150

5.Pendrive rm100
700 h-4000 h berdasarkan kekuatan pc/laptop

Warranty 1 tahun
Upgrade programing free

VISIT OUR SHOP NOW

Miner Made-in-Malaysia

Sesi testrun miner buatan Malaysia.. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

J-tech
Ver. 1 80 watts 6-8kh Rm3050

Ver. 2 100 watts 8-9kh
Rm4050

Ver.3 150 watts 11-13kh
Rm5150

Version 4 150 watts 16-19kh
Rm6150

Pendrive rm100 700 h-4000 h berdasarkan kekuatan pc

Warranty 1 tahun
Upgrade programing free

Preorder 1 minggu selepas pembayaran

Ilmu nak kena cari.. Opis buka seperti biasa 10am-6pm..

Join group Jebatcrypto-

https://t.me/joinchat/F76XdFkgYQTOvXw8rIEipg

Youtube machine test run-

Rejister members Jebatcrypto-

https://jebatcrypto.com/press/wp-login.php?action=register

#happymining

#jominingMalaysia

Halving in 2020

Road to Halving2020
MiningNwin

Promosi bermula Dec 2019-May2020

Setiap pembelian mesin mining akan memenangi hadiah misteri..

bermula dengan class mesin mining

  1. Ebit 10 18th

Powerbank Pineng981

2.Ebit E10.3 24th
https://jebatcrypto.com/press/product/ebit-e10-3-24th-with-psu/

3.Innosilicon t2 17.5 th

4.Innosilicon A9+

5.Antminer Z9

Mystery gift Handphone(Redmi7/Honor6)

6.Antminer Z11 135k sols recon

7.Antminer Z11e 75k sols

Misteri Gift Tab Samsung

8.Innosilicon T3t

9.Whatsminer M20s

Rejister membership Jebatcrypto-

https://jebatcrypto.com/press/wp-login.php?action=register

Subsribe Youtube channel Bisnes Hunter

1.https://youtu.be/CusjtpwVeCA

2.Tips mining Dirumah

3.Join Group telegram Jebatech๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Miners

https://t.me/joinchat/F76XdEIULOE4AErev34rpw

"Semua dihujung jari"

#happymining

#jominingMalaysia

OTC Crypto News

J-Crypto Otc system bakal di lancarkan.

Jemput rakan2 yg berminat berniaga crypto utk apply jadi seller di J-Crypto

coin2 yg bakal djual ialah -
1.Btc
2.Eth
3.Ltc
4.Usdt
5.Jcoin
6.Dash
7.Zcash

So bagi yg berminat nak jual/beli crypto boleh isi form kyc dan boleh start berniaga bila dah siap sepenuhnya insyaAllah..

Kyc perlu Snap-
A.Ic depan
B.Ic blakang
C.Selfie dengan Ic

Rejister membership Jebatcrypto-

https://jebatcrypto.com/press/wp-login.php?action=register

Join group Jebatcrypto core

https://t.me/joinchat/F76XdEyNIIjn1QjMX6bayw

#otc

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

#supportCrypto

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

#crypto

ATTENTION!

Berita Gembira pada Miner Jebatech owner mesin mining-

1.Antminer Z11 135k sols

2.T3T 57th

3.M20s 68th

4.M21s 31 th

5.Ebit 10.3 24th

5 Jenis mesin2 ni dikira profitable dan hasil mining mampu bayar maintainence secara automatic..

Peluang Farming dibuka semula pada pemilik2 mesin mining,dan peluang mining ZERO-COST dibuka pada pemilik2 mesin jenis mining diatas.

Apa itu Zerocost?

A.Hasil mining boleh digunakan untuk tolak pembayaran maintainence.(take note-bukan mining free ye)

B.Pemilik mesin mining boleh terima 20% hasil bersih mining.

C.Sebulan sekali akan terima payout.

D.Bagi Antminer Z11 user hendaklah membeli firmware antivirus bernilai 60 [email protected] untuk mengelakan mesin diserang hackers dan virus yg mengganggu proses mining sepanjang sebulan..

E.Owner mesin juga hendaklah membayar Rm300 installations fees utk farming bersama kami..

Rejister Members Jebatcrypto-

https://jebatcrypto.com/press/wp-login.php?action=register

Subscribe Youtube Channel Bisnes Hunter-

A.Ebit class miner-

B.Projek Zero Virus-

#happymining
#jominingMalaysia

Top Tech Best Machines

TOP TECH 2019 Best machines
December 2019

KEMPEN 1 RUMAH 1 MESIN MINING..
Mesin mining Recon-

1.s9 13.5t with bitmain psu
https://jebatcrypto.com/press/product/antminer-s9-recon/

2.S9 14t with bitmain psu: https://jebatcrypto.com/press/product/s9-14t-with-bitmain-psu/

3.T9+ 10.5t with psu https://jebatcrypto.com/press/product/antminer-t9-recon/

4.ebit e10 18th with psu
https://jebatcrypto.com/press/product/ebit-e10-18th-with-psu/

5.ebit e10.2 27th with psu https://jebatcrypto.com/press/product/ebit-e10-2-27th-with-psu/

6.New ebit e10.3 24th with psu:https://jebatcrypto.com/press/product/ebit-e10-3-24th-with-psu/

7.innosilicon t2 17t with psu๏ผšhttps://jebatcrypto.com/press/product/ebit-e10-18th-with-psu/

8.innosilicon A9+ 50k sol-
https://jebatcrypto.com/press/product/innosilicon-a9-recon/

9.antminer z9
https://jebatcrypto.com/press/product/antminer-z9-recon/

10.antminer z11 used Rm9500
11.New innosilicon t3T 57th https://jebatcrypto.com/press/2019/10/16/t3-57th/
12.whatsminer m3v2 12th https://jebatcrypto.com/press/product/whatsminer-m3v2-12th/
13.New whatsminer m20s 68th https://jebatcrypto.com/press/product/whatsminer-m20s-68th/

Subscribe Channel Bisnes Hunter-

Ebit 18th-
https://www.youtube.com/watch?v=yduYb4ycv3Y

Projek Zero Virus
https://www.youtube.com/watch?v=Rriz-BifNwg

Tips mining di rumah-

Depo and Win!

Jana Income Pasif 7-20% monthly

300 [email protected] Pn981

1000 [email protected]/Oppo A3

2000 [email protected],000-Honour X6/Redmi 7

3000 [email protected],000-Samsung Galaxy tab

4000 [email protected],000-Galaxy Tab s5e

5000 [email protected],000-Modenas Mr2

10,000 [email protected],000-Honda Rs150r

20,000 [email protected],000-Yamaha Y15

30,000 [email protected],000-Yamaha R25

Rate 1 [email protected]

TnC Apply

Start 1/12/19

Promosi ini untuk yang deposit dengan Jebatech SAHAJA

Rejister selalu bossku-

https://www.b4utrades.com/register?B4U00021203

#since2017

#investsitNrelax

Select your currency
MYR Malaysian ringgit