Jom checklist trusted investment

Nak masuk dalam listing ni bukan kaleng2 boh.. cer bagi kampeni hangpa masuk dalam list baru padhu boh..den pun nak torai jugak tapi sekadar baiat dengan yg dah ada dlm list sudah.. nak cuba2 masuk tobat xberani..kita bukan sape2 sekadar peniaga nasi lemak jalanan jer.. https://www.theedgemarkets.com/article/there-are-56-cryptocurrency-firms-registered-bnm jemput rejister utk updatenews cryptolatest mesin mininglatest investment trusted […]

Jom booking kelas crypto

Ready to learnNearnAssalamualaikum… Minggu ni blh tuan2 Set booking jadual utk klas insyallah..”the more u LEARN,the more U Earn..”-pepatah jawa.. jemput like page https://www.facebook.com/jebatexchanges 1.10 jan Ahad Pagi -Shah Petang – 2.11 jan Isnin Pagi – Petang – 3.12 jan Selasa Pagi – Petang – 4.13 jan Rabu Pagi- Petang- 4.14 Jan Khamis Pagi – […]

Senarai jentera jana wang Esmash

Alhamdulilah selesai purchase order 3 unit antminer Z11 135 sols utk investor2 Esmash.. Total mesin2 mining Esmash investor 3 unit S17 50th 3 unit Z15 135k sols(purchase order) 11 unit s9 pro 20.5th 14 unit z11 10 set Gpu mining.. insyaAllah miner akan bertambah dari masa ke semasa..untuk menjana pendapatan para investor.. “upgrade ekonomi ummah” […]

Esmash Short History

Sedikit sharing utk sejarah Esmash.. untuk knowledge bagi rakan2 alam cyber dan investor.. Start Esmash ni awalnya tahun 2016 masa tu pakai exell jer..nama investor ditulis dan disave secara manual dan profit diberi melalui akaun bank mengikut nilai deposit masing2..nama awal2 Jebatcoin Exchanges.. later on pada 2018 upgrade pada JtechEx..start ada website tetapi ni fokus […]

Select your currency
MYR Malaysian ringgit