Esmash History short version

Sedikit sharing utk sejarah Esmash.. untuk knowledge bagi rakan2 alam cyber dan investor..

Start Esmash ni awalnya tahun 2016 masa tu pakai exell jer..nama investor ditulis dan disave secara manual dan profit diberi melalui akaun bank mengikut nilai deposit masing2..nama awal2 Jebatcoin Exchanges..
hanya untuk jual beli Btc Eth dan beberapa matawang crypto tempatan..
later on pada 2018 upgrade pada JtechEx..start ada website tetapi ni fokus pada penjualan matawang crypto sahaja..investor selaku pemodal dan proses jualbeli dilakukan oleh pihak admin JtexhEx dan keuntungan dibahagikan sesama pelabur dan syarikat..system berjalan lancar sehingga pkp 2020 pada bulan Mac 2020..website diserang hackers๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. berasap kepala sat..
Tapi jangan risau, duit2 investor xda dalam website.. so hackers xdapat apa2 dan duit investor selamat.. pembayaran pada investor jalan mcm biasa cuma secara manual sebab website dah kena attack..
pada Oktober 2020 Esmash punya website pun siap dengan ciri2 terbaru.. revamp dari JtechEx..
di Esmash rakan2 alam cyber boleh beli matawang crypto dibahagian Buy..harga semasa +6%..
Btc,Eth,Cass,Otocash dan pelbagai matawang crypto terpilih ada dijual dalam website.. website beroperasi selaku tempat beli matawang crypto..ni dibahagian Buy๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://esmash.biz/buy

Terdapat pelaburan2 crypto terpilih yg telah ditapis dari website2 scam.. syarat nak masuk dalam listing ialah minima 2 tahun berada dalam market dan tidak memberi pulangan yg karut dan menjanjikan bulan bintang..konsisten profit la dalam bahasa mudah..dibahagian Investment๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://esmash.biz/investment

Untuk rakan2 yg nak invest di Esmash masuk dibahagian๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.. disini profit investment sebanyak 5% ke 10% sebulan dengan menggabungkan konsep mining, trading dan diversified investment.. team fund manager telah berpengalaman sejak 2015 menguruskan farm,mining, trading dan juga memiliki repair station mesin mining crypto di Seri Kembangan..

https://esmash.biz/list-

esmash
so sekianlah sedikit sebanyak info berkenaan sejarah Esmash buat rakan2 alam cyber..semoga pencerahan ni memberi info sedikit sebanyak untuk memanfaatkan platform Esmash dalam masa yg sama menambahkan pendapatan secara pasif bagi rakyat Malaysia insyaAllah..
http://tehtarikpanas.business.blog/2020/12/08/facts-answer-and-question-about-esmash/

"upgrade ekonomi ummah"
#since2016

#listtrustedinvestment

#InvestSitNrelaxRepeat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
MYR Malaysian ringgit