Jom checklist trusted investment

Nak masuk dalam listing ni bukan kaleng2 boh..

cer bagi kampeni hangpa masuk dalam list baru padhu boh..den pun nak torai jugak tapi sekadar baiat dengan yg dah ada dlm list sudah..

nak cuba2 masuk tobat xberani..kita bukan sape2 sekadar peniaga nasi lemak jalanan jer..

https://www.theedgemarkets.com/article/there-are-56-cryptocurrency-firms-registered-bnm

jemput rejister utk updatenews cryptoπŸ˜‰latest mesin mining☺️latest investment trusted😜

https://cutt.ly/AjhTYtM

"upgrade ekonomi ummah"

#since2017

#listtrustedinvestment

#InvestSitNrelax

DALGONA COFFEE DATANG LAGI

Semalam PM Abah umum PKP 2 minggu utk 6 negeri. Dia umum PKP 2 minggu je, tp kalau ikut pengalaman, nampak gaya mcm PKP 2 bulan ni. πŸ˜‚Tengok komen kat FB, ramai kawan2 yg mengeluh dan risau dgn pegumuman ni.

Tapi gais, kita boleh pilih sama ada PKP kali ni kita nak buat yg terbaik atau sebaliknya.

Kita boleh pilih utk :-

Baca buku yg boleh ubah hidup kita drpd pulun layan Netflix-

Belajar skill baru utk bantu kita tambah pendapatan lepas PKP habis nnt.

- Cari ilmu baru utk bantu kita improve kehidupan kita lepas PKP nnt.

- Cuba keluar dari zon selesa utk buat benda yg kita tak pernah buat sebelum ni

- Bantu kawan2 dan family dgn kongsi ilmu2 pengurusan kewangan utk kurangkan komitmen bulanan dan buat simpanan lebih tiap2 bulan.

Senang cerita gais, baik atau buruk PKP kali ni, bergantung kat tangan kita je. Ni apa yg saya plan nak buat 2 minggu sepanjang PKP ni :

1. Belajar dan improve "sale skills" saya sbb saya mmg zero sales background

2. Cuba bantu 2 kawan selesaikan hutang2 jahat dan cari peluang utk tambah harta

3. Buat lebih byk networking dan berada dlm circle of friend yg share same vision saya

Saya harap PKP kalini buatkan kita semua lebih kuat dan bangkit utk lebih berjaya.Jom kita sama2 fight utk putuskan rantaian jangkitan covid19.

πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻layan sat ilmu freeπŸ’ͺπŸ’ͺ

Jom rejister belaka boh

https://cutt.ly/AjhTYtM

#KitaJagaKita

Jom booking kelas crypto

Ready to learnNearnAssalamualaikum... Minggu ni blh tuan2 Set booking jadual utk klas insyallah.."the more u LEARN,the more U Earn.."-pepatah jawa.. jemput like page

https://www.facebook.com/jebatexchanges

1.10 jan Ahad

Pagi -Shah

Petang -

2.11 jan Isnin

Pagi -

Petang -

3.12 jan Selasa

Pagi -

Petang -

4.13 jan Rabu

Pagi-

Petang-

4.14 Jan Khamis Pagi - xda kelasPetang -JUMAAT+SABTU OFFICIAL CUTI UMUM Jebatech Malaysia

7.17 Jan Ahad Pagi -Petang-WASAP LAJU2 BOOKING

KELAS booking via wasap

01121204889

01121204889

01121204889

http://tehtarikpanas.business.blog/.../belajar-dari-bawah/

"upgrade ekonomi ummah"

#themoreuLEARN

#themoreuEarn

Senarai jentera jana wang Esmash

Alhamdulilah selesai purchase order 3 unit antminer Z11 135 sols utk investor2 Esmash..

review sket

Total mesin2 mining Esmash investor

3 unit S17 50th

3 unit Z15 135k sols(purchase order)

11 unit s9 pro 20.5th

14 unit z11

10 set Gpu mining..

insyaAllah miner akan bertambah dari masa ke semasa..untuk menjana pendapatan para investor..

"upgrade ekonomi ummah"

since2016

InvestSitNrelaxRepeat

Tambah lagi 3 unit Antminer Z11

Esmash Short History

Sedikit sharing utk sejarah Esmash.. untuk knowledge bagi rakan2 alam cyber dan investor..

Start Esmash ni awalnya tahun 2016 masa tu pakai exell jer..nama investor ditulis dan disave secara manual dan profit diberi melalui akaun bank mengikut nilai deposit masing2..nama awal2 Jebatcoin Exchanges..

later on pada 2018 upgrade pada JtechEx..start ada website tetapi ni fokus pada penjualan matawang crypto sahaja..investor selaku pemodal dan proses jualbeli dilakukan oleh pihak admin JtexhEx dan keuntungan dibahagikan sesama pelabur dan syarikat..system berjalan lancar sehingga pkp 2020 pada bulan Mac 2020..website diserang hackersπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. berasap kepala sat..

hanya untuk jual beli Btc Eth dan beberapa matawang crypto tempatan..

Tapi jangan risau, duit2 investor xda dalam website.. so hackers xdapat apa2 dan duit investor selamat.. pembayaran pada investor jalan mcm biasa cuma secara manual sebab website dah kena attack..

pada Oktober 2020 Esmash punya website pun siap dengan ciri2 terbaru.. revamp dari JtechEx..

di Esmash rakan2 alam cyber boleh beli matawang crypto dibahagian Buy..harga semasa +6%..

Btc,Eth,Cass,Otocash dan pelbagai matawang crypto terpilih ada dijual dalam website.. website beroperasi selaku tempat beli matawang crypto..ni dibahagian BuyπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

https://esmash.biz/buy

Terdapat pelaburan2 crypto terpilih yg telah ditapis dari website2 scam.. syarat nak masuk dalam listing ialah minima 2 tahun berada dalam market dan tidak memberi pulangan yg karut dan menjanjikan bulan bintang..konsisten profit la dalam bahasa mudah..dibahagian InvestmentπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

https://esmash.biz/investment

Untuk rakan2 yg nak invest di Esmash masuk dibahagianπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.. disini profit investment sebanyak 5% ke 10% sebulan dengan menggabungkan konsep mining, trading dan diversified investment.. team fund manager telah berpengalaman sejak 2015 menguruskan farm,mining, trading dan juga memiliki repair station mesin mining crypto di Seri Kembangan..

https://esmash.biz/list-esmash

so sekianlah sedikit sebanyak info berkenaan sejarah Esmash buat rakan2 alam cyber..semoga pencerahan ni memberi info sedikit sebanyak untuk memanfaatkan platform Esmash dalam masa yg sama menambahkan pendapatan secara pasif bagi rakyat Malaysia insyaAllah..

"upgrade ekonomi ummah"

since2016

listtrustedinvestment

InvestSitNrelaxRepeat

Free INVESTMENTS

KLIK SINI UNTUK SEMUA-NYA; https://jebatcrypto.com/jomshop

1.B4u since (since 2017)=7-20% monthly

https://www.b4utrades.com/register?B4U00021203

2.Essence Fx (since 2016)5-15% monthly

secure.essencefx.com/GroupRegistration.aspx?Param=84034813

3.Actionode(2019)10-20% monthly

https://actionnode.com/register?ref=Jebat313

4.9capitaltrade(2019)5-15%

https://my.nine.capital/register?referral=108

5.Genesis mining(2015)mining calculator

Kod Diskaun ZRLAIC

6.Dunamis Global(2019)mining calculator

https://jebat313.onyxlifestyle.com/join.html

7.Viabtc(2017)mining calculator

https://pool.viabtc.com/signup?refer=124244B4U TRADES | Registerb4utrades.com

Hunter Jebat

Test Run Miner Made-in-Malaysia

Sesi testrun miner buatan Malaysia.. πŸ‡²πŸ‡Ύ

J-tech
1.Ver. 1 80 watts 6-8kh Rm3050

J-tech
2.Ver. 2 100 watts 8-9kh
Rm4050

J-tech
3.Ver.3 150 watts 11-13kh
Rm5150

J-tech
4.Version 4 150 watts 16-19kh
Rm6150

5.Pendrive rm100
700 h-4000 h berdasarkan kekuatan pc/laptop

Warranty 1 tahun
Upgrade programing free

VISIT OUR SHOP NOW

Miner Made-in-Malaysia

Sesi testrun miner buatan Malaysia.. πŸ‡²πŸ‡Ύ

J-tech
Ver. 1 80 watts 6-8kh Rm3050

Ver. 2 100 watts 8-9kh
Rm4050

Ver.3 150 watts 11-13kh
Rm5150

Version 4 150 watts 16-19kh
Rm6150

Pendrive rm100 700 h-4000 h berdasarkan kekuatan pc

Warranty 1 tahun
Upgrade programing free

Preorder 1 minggu selepas pembayaran

Ilmu nak kena cari.. Opis buka seperti biasa 10am-6pm..

Join group Jebatcrypto-

https://t.me/joinchat/F76XdFkgYQTOvXw8rIEipg

Youtube machine test run-

Rejister members Jebatcrypto-

https://jebatcrypto.com/press/wp-login.php?action=register

#happymining

#jominingMalaysia

Halving in 2020

Road to Halving2020
MiningNwin

Promosi bermula Dec 2019-May2020

Setiap pembelian mesin mining akan memenangi hadiah misteri..

bermula dengan class mesin mining

  1. Ebit 10 18th

Powerbank Pineng981

2.Ebit E10.3 24th
https://jebatcrypto.com/press/product/ebit-e10-3-24th-with-psu/

3.Innosilicon t2 17.5 th

4.Innosilicon A9+

5.Antminer Z9

Mystery gift Handphone(Redmi7/Honor6)

6.Antminer Z11 135k sols recon

7.Antminer Z11e 75k sols

Misteri Gift Tab Samsung

8.Innosilicon T3t

9.Whatsminer M20s

Rejister membership Jebatcrypto-

https://jebatcrypto.com/press/wp-login.php?action=register

Subsribe Youtube channel Bisnes Hunter

1.https://youtu.be/CusjtpwVeCA

2.Tips mining Dirumah

3.Join Group telegram JebatechπŸ‡²πŸ‡Ύ Miners

https://t.me/joinchat/F76XdEIULOE4AErev34rpw

"Semua dihujung jari"

#happymining

#jominingMalaysia

Select your currency
USD United States (US) dollar