Sorting barang2 Fifo system

Petang2 ni kita sorting barang yang dah sampai, tujuannya ialah nak implement fifo system.
Apa itu fifo? fifo is first in first out, atau dalam bahasa kampungnya, siapa punya sampai dulu, dia punya mesin di siapkan dahulu.

Siapa yg sampai kemudian, mesin dia akan di siapkan kemudian, dalam system ni dalam bahasa mudah, kena beratuq la, tak boleh potong que.
kami implement system ni dari 2015, mana2 customer yg dah bayar full, kami akan masukkan dalam list kemudian fokus untuk setup dia punya rig dahulu, bila dah siap kita akan info progress setiap barang yg sampai kita akan snap dan info kepada owner, tujuanya supaya owner rig nampak progress GPU depa siap steps by steps.

lepas tu bila dah siap semua kami akan tanya nak mining coin apa, ni bertujuan supaya rig dapat menberi manfaat sepenuhnya kenapa owner dan owner tau rig akan buat duit untuk dia.
akhir sekali bila rig dah siap, boleh pilih sema ada nak kami delivery ke rumah dengan bayaran kos penghantaran,
ataupun shipping menggunankan kurier,last sekali..
self pickup kat ofis kami Jebatech Malaysia di Seri Kembangan..

simplekan??? order yours todayπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://tehtarikpanas.business.blog/2021/02/16/step-nak-order-gpu-set-dengan-jebatech-malaysia/

"upgrade ekonomi ummah"

since2015
xifumining786

Esmash History short version

Sedikit sharing utk sejarah Esmash.. untuk knowledge bagi rakan2 alam cyber dan investor..

Start Esmash ni awalnya tahun 2016 masa tu pakai exell jer..nama investor ditulis dan disave secara manual dan profit diberi melalui akaun bank mengikut nilai deposit masing2..nama awal2 Jebatcoin Exchanges..
hanya untuk jual beli Btc Eth dan beberapa matawang crypto tempatan..
later on pada 2018 upgrade pada JtechEx..start ada website tetapi ni fokus pada penjualan matawang crypto sahaja..investor selaku pemodal dan proses jualbeli dilakukan oleh pihak admin JtexhEx dan keuntungan dibahagikan sesama pelabur dan syarikat..system berjalan lancar sehingga pkp 2020 pada bulan Mac 2020..website diserang hackersπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. berasap kepala sat..
Tapi jangan risau, duit2 investor xda dalam website.. so hackers xdapat apa2 dan duit investor selamat.. pembayaran pada investor jalan mcm biasa cuma secara manual sebab website dah kena attack..
pada Oktober 2020 Esmash punya website pun siap dengan ciri2 terbaru.. revamp dari JtechEx..
di Esmash rakan2 alam cyber boleh beli matawang crypto dibahagian Buy..harga semasa +6%..
Btc,Eth,Cass,Otocash dan pelbagai matawang crypto terpilih ada dijual dalam website.. website beroperasi selaku tempat beli matawang crypto..ni dibahagian BuyπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://esmash.biz/buy

Terdapat pelaburan2 crypto terpilih yg telah ditapis dari website2 scam.. syarat nak masuk dalam listing ialah minima 2 tahun berada dalam market dan tidak memberi pulangan yg karut dan menjanjikan bulan bintang..konsisten profit la dalam bahasa mudah..dibahagian InvestmentπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://esmash.biz/investment

Untuk rakan2 yg nak invest di Esmash masuk dibahagianπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.. disini profit investment sebanyak 5% ke 10% sebulan dengan menggabungkan konsep mining, trading dan diversified investment.. team fund manager telah berpengalaman sejak 2015 menguruskan farm,mining, trading dan juga memiliki repair station mesin mining crypto di Seri Kembangan..

https://esmash.biz/list-

esmash
so sekianlah sedikit sebanyak info berkenaan sejarah Esmash buat rakan2 alam cyber..semoga pencerahan ni memberi info sedikit sebanyak untuk memanfaatkan platform Esmash dalam masa yg sama menambahkan pendapatan secara pasif bagi rakyat Malaysia insyaAllah..
http://tehtarikpanas.business.blog/2020/12/08/facts-answer-and-question-about-esmash/

"upgrade ekonomi ummah"
#since2016

#listtrustedinvestment

#InvestSitNrelaxRepeat

Syukur mesin mining kastemer nak sampai

SOD BA RO..SOBAR.. Sabaq na mesin2 otw ke opis cuma public holiday depa cuti CNY.. Berita gembira,mesin2 yg nak sampaiπŸ‡²πŸ‡Ύ..

Update Mesin2 yg dah nak sampai/in progress Feb 2021

1.Antminer Z15-En.Nizam(Selangor)πŸ‘

2.2 unit z15 Zahid(Pakistan)πŸ‘

3.3+1 unit s17 pro 54 th Esmash investor..

4.1 unit Antminer Z15 Esmash investor..

5.5 unit Antminer z11 Esmash investor.. nama2 owner mesin yg dalam list mesin on the way insyaAllah.staytune😁😁😁

Latest tech mining price.. jom serbu..

"upgrade ekonomi ummah"

#since2015

#jominingMalaysia

Set basic safety memanah

https://www.facebook.com/100060642985981/videos/116951803669585/

Tutorial indoor archery,safety gear untuk memanah

1.Thumbguard

2.3 finger guard

3.Arm guard

4.Quiver(tempat simpan anak panah)

mistery gift percuma

tutorial pemasangan compoud bowπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Tutorial string bow compound dan tradisionalπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Set memanah tradisionalπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

jom amalkan sunnah memanah,dalam sunnah ada kejayaan

"upgrade ekonomi ummah"

#since2016

#jominvestMalaysia

#letsamalsunnah

Teknik Mark 1

https://poloniex.com/signup?c=ANSTN2CK

register siap2

https://poloniex.com/signup?c=ANSTN2CK

Teknik Mark 1

Modal minima 1000 usd

bayaran kelas Rm250

ilmu boleh pakai forever dan dimana2 exchanger crypto

objektif 3%-5% daily

ni antara ilmu dan teknik yg den ajar dalam kelas basic trading.. jana daily 3%-5%..amacam ok ke ok???

jarang sifu2 nak open teknik yg ada results..teknik ni simple sebab mudah nak praktikan.. berminat nak belajar???

"upgrade ekonomi ummah"

learn2earn

belajarjanaincome

5 MATAWANG CRYPTO YG NAIK HARGA SEJAJAR DENGAN BITCOIN

https://www.asiaone.com/money/5-digital-currencies-you-can-invest-besides-bitcoin-and-their-performance-2020

1.Etherium

2.Polkadot

3.Ripple

4.Chainlink

5.Bitcoincash

5 matawang crypto ni mengalami kenaikan drastik sejajar dengan Bitcoin-Rm187k seketul..basicly ada banyak cara nak jana income dengan matawang crypto..den share skit untuk tatapan rakan2 alam cyber..

disamping 16 cara yg disebutkan diatas kawan2 boleh try yg zero cost dulu..ni tanpa modal tetapi kena kerajinan yg tinggi..insyaAllah boleh jana income..

cara ni efektif provided kita rajin bagi masa seperti waktu pejabat 8 ke 12 jam baru jana income sekitar rm750-1500 sebulan dan telah diuji dari 2016 memberi income secara part time..

semoga apa yg den share dapat bantu rakan2 alam cyber jana income menggunakan matawang crypto dalam kehidupan seharian..

insyaAllah

Jom checklist trusted investment

Nak masuk dalam listing ni bukan kaleng2 boh..

cer bagi kampeni hangpa masuk dalam list baru padhu boh..den pun nak torai jugak tapi sekadar baiat dengan yg dah ada dlm list sudah..

nak cuba2 masuk tobat xberani..kita bukan sape2 sekadar peniaga nasi lemak jalanan jer..

https://www.theedgemarkets.com/article/there-are-56-cryptocurrency-firms-registered-bnm

jemput rejister utk updatenews cryptoπŸ˜‰latest mesin mining☺️latest investment trusted😜

https://cutt.ly/AjhTYtM

"upgrade ekonomi ummah"

#since2017

#listtrustedinvestment

#InvestSitNrelax

DALGONA COFFEE DATANG LAGI

Semalam PM Abah umum PKP 2 minggu utk 6 negeri. Dia umum PKP 2 minggu je, tp kalau ikut pengalaman, nampak gaya mcm PKP 2 bulan ni. πŸ˜‚Tengok komen kat FB, ramai kawan2 yg mengeluh dan risau dgn pegumuman ni.

Tapi gais, kita boleh pilih sama ada PKP kali ni kita nak buat yg terbaik atau sebaliknya.

Kita boleh pilih utk :-

Baca buku yg boleh ubah hidup kita drpd pulun layan Netflix-

Belajar skill baru utk bantu kita tambah pendapatan lepas PKP habis nnt.

- Cari ilmu baru utk bantu kita improve kehidupan kita lepas PKP nnt.

- Cuba keluar dari zon selesa utk buat benda yg kita tak pernah buat sebelum ni

- Bantu kawan2 dan family dgn kongsi ilmu2 pengurusan kewangan utk kurangkan komitmen bulanan dan buat simpanan lebih tiap2 bulan.

Senang cerita gais, baik atau buruk PKP kali ni, bergantung kat tangan kita je. Ni apa yg saya plan nak buat 2 minggu sepanjang PKP ni :

1. Belajar dan improve "sale skills" saya sbb saya mmg zero sales background

2. Cuba bantu 2 kawan selesaikan hutang2 jahat dan cari peluang utk tambah harta

3. Buat lebih byk networking dan berada dlm circle of friend yg share same vision saya

Saya harap PKP kalini buatkan kita semua lebih kuat dan bangkit utk lebih berjaya.Jom kita sama2 fight utk putuskan rantaian jangkitan covid19.

πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻layan sat ilmu freeπŸ’ͺπŸ’ͺ

Jom rejister belaka boh

https://cutt.ly/AjhTYtM

#KitaJagaKita

Jom booking kelas crypto

Ready to learnNearnAssalamualaikum... Minggu ni blh tuan2 Set booking jadual utk klas insyallah.."the more u LEARN,the more U Earn.."-pepatah jawa.. jemput like page

https://www.facebook.com/jebatexchanges

1.10 jan Ahad

Pagi -Shah

Petang -

2.11 jan Isnin

Pagi -

Petang -

3.12 jan Selasa

Pagi -

Petang -

4.13 jan Rabu

Pagi-

Petang-

4.14 Jan Khamis Pagi - xda kelasPetang -JUMAAT+SABTU OFFICIAL CUTI UMUM Jebatech Malaysia

7.17 Jan Ahad Pagi -Petang-WASAP LAJU2 BOOKING

KELAS booking via wasap

01121204889

01121204889

01121204889

http://tehtarikpanas.business.blog/.../belajar-dari-bawah/

"upgrade ekonomi ummah"

#themoreuLEARN

#themoreuEarn

Senarai jentera jana wang Esmash

Alhamdulilah selesai purchase order 3 unit antminer Z11 135 sols utk investor2 Esmash..

review sket

Total mesin2 mining Esmash investor

3 unit S17 50th

3 unit Z15 135k sols(purchase order)

11 unit s9 pro 20.5th

14 unit z11

10 set Gpu mining..

insyaAllah miner akan bertambah dari masa ke semasa..untuk menjana pendapatan para investor..

"upgrade ekonomi ummah"

since2016

InvestSitNrelaxRepeat

Tambah lagi 3 unit Antminer Z11
Select your currency
USD United States (US) dollar