Sorting barang2 Fifo system

Petang2 ni kita sorting barang yang dah sampai, tujuannya ialah nak implement fifo system.
Apa itu fifo? fifo is first in first out, atau dalam bahasa kampungnya, siapa punya sampai dulu, dia punya mesin di siapkan dahulu.

Siapa yg sampai kemudian, mesin dia akan di siapkan kemudian, dalam system ni dalam bahasa mudah, kena beratuq la, tak boleh potong que.
kami implement system ni dari 2015, mana2 customer yg dah bayar full, kami akan masukkan dalam list kemudian fokus untuk setup dia punya rig dahulu, bila dah siap kita akan info progress setiap barang yg sampai kita akan snap dan info kepada owner, tujuanya supaya owner rig nampak progress GPU depa siap steps by steps.

lepas tu bila dah siap semua kami akan tanya nak mining coin apa, ni bertujuan supaya rig dapat menberi manfaat sepenuhnya kenapa owner dan owner tau rig akan buat duit untuk dia.
akhir sekali bila rig dah siap, boleh pilih sema ada nak kami delivery ke rumah dengan bayaran kos penghantaran,
ataupun shipping menggunankan kurier,last sekali..
self pickup kat ofis kami Jebatech Malaysia di Seri Kembangan..

simplekan??? order yours todayπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://tehtarikpanas.business.blog/2021/02/16/step-nak-order-gpu-set-dengan-jebatech-malaysia/

"upgrade ekonomi ummah"

since2015
xifumining786

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency
USD United States (US) dollar